Hungarian English

Address: 7th floor, 47-49. Madarász Viktor street, 1138 Budapest, Hungary, - I. Madarász office building | E-mail: info@versysclinics.com | Telephone: +36 1 799 5120, +36 30 332 0670

Versys Clinics BEMUTATKOZÁS

Üdvözöljük a Versys Clinics honlapján. Klinikánkon hiszünk a komplex és holisztikus szemlélet erejében: a különböző szakterületek egymással együttműködve dolgoznak azon, hogy a hozzánk forduló pácienseket a lehető leghatékonyabb és legkíméletesebb módszerekkel, innovatív megoldásokkal segíthessük. A klinika egyéni koncepciójának kidolgozásánál alapvető szempont volt, hogy nemzetközi színvonalú, csúcstechnológiával ellátott egészségügyi központot hozzunk létre, és ez ne csak a szakmai hozzáállásban, hanem a hozzánk fordulókkal kiépített bizalmi és harmonikus kapcsolatban is megmutatkozzon.

SZOLGÁLTATÁSAINK

Klinikánk komplex kínálatából pácienseink a meddőségi kezelések mellett többek között a belgyógyászat-endokrinológia, a reprodukciós ultrahang-diagnosztika, a kardiológia, a reprodukciós és az endoszkópos sebészet, a szülészet és a nőgyógyászat, a genetika, az andrológia és az inkontinencia, a pszichológia, a perinatális és a perikoncepcionális tanácsadás, a labordiagnosztika, a plasztikai sebészet, a dietetika és alternatív gyógyászati szolgáltatások közül válogathatnak.

Szolgáltatásaink

Error: No articles to display

KARRIER

A Versys Clinics munkatársainak köre folyamatosan bővül. Amennyiben egy dinamikus, folyamatos szakmai fejlődést biztosító, nemzetközileg is elismert csapat tagja kíván lenni, keresse az aktuális karrierlehetőségeket. Pályázatokat és önéletrajzokat a karrier@versysclinics.com címre várunk.

Sign-up for newsletter

I understand to voluntarily provide access to Versys Clinics - Human Reproduction Institute Ltd. to all of the above mentioned personal data and I expressly provide consent to their processing of these data in the aim of sending newsletters until withdrawal. Data is handled by Versys Clinics in accordance with applicable laws and data protection regulation.

I have read and accepted the Privacy Notice.