Hungarian English

Address: 7th floor, 47-49. Madarász Viktor street, 1138 Budapest, Hungary, - I. Madarász office building | E-mail: info@versysclinics.com | Telephone: +36 1 799 5120, +36 30 332 0670

Környezeti ártalmak

Életünk során – legyen szó otthoni környezetünkről, munkahelyünkről vagy egyszerűen a településről, ahol élünk és közlekedünk – számos tényező befolyásolhatja egészségi állapotunkat. Sokszor még a számunkra legtermészetesebb tevékenységek, szokások, használati tárgyak is okozhatnak egészségkárosodást, és vezethetnek közvetve gyermekeink egészségének romlásához, noha arra talán nem is gondolnánk.

Prekoncepcionális állapotfelmérésünk során kérdéseket teszünk fel a táplálkozási szokásokon és az élvezeti szerek használatán túl pácienseink mindennapi életére vonatkozóan is (munkakör, szabadidős tevékenységek, lakókörnyezet, használati tárgyak stb.), így képet kaphatunk arról, milyen egészségkárosító hatások érik a pácienst. Életmód-tanácsadás során megismertetjük a pácienssel, melyek azok a körülmények, amelyeket módjában állhat elkerülni, vagy változtatni rajtuk, ezáltal hozzájárulhat saját és családja jobb egészségi állapotának kialakításához és megőrzéséhez.

Természetesen a civilizált társadalom számos vívmánya mindennapjaink elengedhetetlen részévé vált, mindenről lemondanunk lehetetlen és szükségtelen. Egy-két apró változtatással azonban jelentős sikereket érhetünk el mindennapi vitalitásunk megteremtésében.